De praktijk

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk Tandartspraktijk Bes Bes & Hamann. Onze praktijk bestaat sinds 1978. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Tandartspraktijk Hamann verricht de meest voorkomende behandelingen zelf. Wij hebben wij ons gespecialiseerd in Algemene tandheelkunde / Mondhygiëne / Parodontologie/Endodontologie.

In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team.

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk? Neem gerust contact met ons op.

 

Wij hervatten de reguliere mondzorg!

Geachte patiënten/cliënten,

Op dinsdag 21 april is in het nieuws gekomen dat wij naast de spoedzorg  ook weer de reguliere mondzorg in de praktijk mogen hervatten. De afgelopen weken zijn de noodzakelijke aanpassingen doorgevoerd om de veiligheid van u en ons personeel te waarborgen.

Vanaf woensdag 22 april kunt u weer naar de praktijk bellen om een afspraak voor controle of behandeling in te plannen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 12.00 uur. Onderstaand een korte samenvatting van de belangrijkste veranderingen.

1.       Wanneer u belt voor een afspraak zullen er een aantal vragen worden gesteld. Het kan voorkomen dat u om een bepaalde reden toch nog niet op korte termijn in de praktijk gezien kan worden. Er geldt een streng selectiebeleid (Triage). De antwoorden op de volgende vragen zijn bepalend of u de praktijk kunt bezoeken.

§  Heeft u nu corona?

§  Heeft u nu huisgenoten/gezinsleden met corona?

§  Bent u genezen van corona korter dan 2 weken geleden?

§  Heeft u één of meerder van de volgende symptomen: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts (> 38 graden)

§  Heeft u huisgenoten/gezinsleden met deze symptomen?

§  Bent u in thuisisolatie?

§  Woont u in een verpleeghuis of instelling voor mensen met verstandelijke beperken?

Let op: indien u al een afspraak heeft staan en u voldoet aan een van de bovenstaande vragen; neem dan contact met ons op.

2.       Wij zullen u ontvangen met een glimlach maar schudden u niet de hand. Let op: indien u al een afspraak heeft staan en u voldoet aan een van de bovenstaande vragen; neem dan contact met ons op.

3.       Bij binnenkomst in de praktijk vragen wij u om uw handen te desinfecteren (desinfectiepaal) en volg de aanwijzingen van het personeel op.

4.       Wij vragen wij u om alleen op uw afspraak te komen. Bij gezinscontroles wordt de gang van zaken met u besproken bij het maken van uw afspraak.

5.       Kom op tijd! Niet te vroeg en niet te laat. Dit om zo min mogelijk mensen binnen de praktijk aanwezig te hebben, ook bij ons geldt de 1.5 meter afstandsregel in de publieke ruimte. Extra handelingen naast de geplande behandeling zullen NIET uitgevoerd worden.

6.       Voorlopig kunt u bij ons geen gebruik maken van het toilet.

7.       De behandelaars en assistenten zijn extra beschermd voor ieders veiligheid.

8.       Verlaat u na uw behandeling zo spoedig mogelijk de praktijk. Indien er een vervolgafspraak gemaakt moet worden, krijgt u hier instructies over.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Wij gaan er weer alles aan doen om u de benodigde tandheelkundige zorg in een veilige omgeving te verlenen.

Met vriendelijke groet,

Team Bes Bes & Hamann